Contact

Heb je behoefte aan een luisterend oor, of wil je gewoon advies? Neem dan gerust contact over abortus op voor meer informatie of hulp!

Voel je vrij om contact over abortus op te nemen als je worstelt met de gedachte om een abortus te ondergaan. Kom met je vragen, wij geven je eerlijke antwoorden, geheel kosteloos. Wij streven ernaar je binnen een dag een bericht terug te sturen.


  Over deze website >>

  Waarom contact over abortus?

  Contact over abortus is altijd goed, blijf niet lopen met je vragen en sluit je niet op maar maak hier contact over abortus. Gebruik het bovenstaande contactformulier voor al je vragen of verzoeken.

  Wij adviseren al jarenlang meisjes en vrouwen die een abortus overwegen.

  Wij adviseren al jarenlang meisjes en vrouwen die een abortus overwegen. Veel van deze meisjes en vrouwen twijfelen of abortus wel de juiste keuze is. Zij staan onder druk van familie of hun eigen partner. Daardoor zoeken zij contact met ons om mee te denken.

  Schrijf ons gerust.

  Wij denken ook graag met jou mee, hoe moeilijk jouw situatie ook is. Wij staan naast je in jouw besluitvorming. Wij denken met je mee voor nu en jouw toekomst. Jouw bericht wordt natuurlijk vertrouwelijk behandeld. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord terug.

  Berichtnavigatie