Abortus hulp

Ben je ongewenst zwanger en worstel je met wat te doen? Wel of geen abortus? Wat als je niet kiest voor een abortus? Gelukkig is er abortus hulp, je staat er niet alleen voor, wij willen naast je staan.

Wat doet abortus met je op lange termijn

Alleen al nadenken over een abortus is enerverend. Vaak ontstaat de gedachte omdat een meisje of vrouw in moeilijke omstandigheden zit. Als alles ok is, zal een zij niet zo gauw twijfelen of er wel of geen kind zal komen. Tuurlijk komt er een kind bij de juiste omstandigheden. Maar wat als je omstandigheden niet goed zijn… Voor de korte termijn lijkt abortus dan misschien een makkelijke en snelle oplossing. Maar op de lange termijn zijn er veel vrouwen die na een abortus blijven worstelen met schuldgevoelens.

Het klopt dat het snel is en dat je daarna niet meer zwanger bent. Maar de leegte en de oorverdovende stilte in de periode daarna wegen niet op tegen de snelheid waarmee je verlost wordt van je kindje.

Wij bieden hulp bij abortus; hulp die goed voor jou is

Jij blijft altijd verantwoordelijk voor jouw keuze. Niemand kan die keuze voor jou maken. Wij bieden wel hulp bij abortus die zowel voor moeder, kind en eventuele partner levenslang zijn uitwerking heeft. Dat is geen korte termijn denken, maar bewust kiezen. Het is en blijft jouw keuze; zorg dat je niet onwetend bent en laat je informeren wat er precies gebeurt bij abortus.

Machteloos

Wij horen vaak van vrouwen dat er geen hoop is in hun situatie nadat ze ongepland zwanger zijn. Een machteloos gevoel overspoelt hen, omdat ze zich alleen voelen staan in hun situatie en geen uitweg zien. Ouders of partner dringen aan op abortus terwijl zij dit niet wil, maar hoe moet het dan verder als je wel dapper genoeg bent om je eigen beslissing te maken? Daarom is er hulp bij abortus, juist zodat een vrouw er niet alleen voor staat als zij voor het kindje wil kiezen, soms tegen de stroom in van wat anderen willen.

Hulp bij abortus

Hoe is het met jou? Heb jij hulp nodig? Als je hulp bij abortus nodig hebt, en je komt niet uit je keuze, of je twijfelt of je wilt er gewoon over praten/mailen, neem dan contact op en wij zorgen dat er z.s.m. contact met je wordt opgenomen. Heb je behoefte aan praktische hulp? Ook dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Deel je gevoelens en blijf niet alleen tobben; voel je vrij om te delen. Wij staan naast je.

Berichtnavigatie